Президентът на САЩ Джо Байдън започна речта си за трагедията със

...
Президентът на САЩ Джо Байдън започна речта си за трагедията със
Коментари Харесай

Байдън започна речта си за стрелбата в училище с 6 жертви с шега за сладолед

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън стартира речта си за трагедията със стрелбата, която беше открита в енорийско учебно заведение в Нешвил, с смешка за сладолед.

„ Казвам се Джо Байдън, брачен партньор съм на доктор Джил Байдън и ядох сладолед с късчета шоколад. Дойдох тук, тъй като чух, че има сладолед с късчета шоколад. Между другото имам цялостен ледник на последния етаж. Мислите, че се майтапя? Не е по този начин “, сподели шефът на Белия дом под смеха на публиката.

След шегата американският водач разяснява стрелбата в енорийското учебно заведение, като означи, че данните " какво се е случило и по каква причина " към момента се обясняват. Байдън благодари на чиновниците на реда за светкавичната им реакция, като изрази съболезнования на фамилиите на засегнатите при случая.

Освен това Байдън сподели, че още веднъж се е обърнал към Конгреса на Съединени американски щати за поощряване на проектозакон за възбрана на оръжията.

Припомняме, вследствие на пукотевица в учебно заведение в Нешвил бяха убити три деца, както и трима учители. 28-годишната транссексуална жена, Одри Хейл, е разкрила стрелбата, сподели полицията.

Съобщава се, че Хейл е прострелял шестима души, в това число три деца. Според полицията тя е възпитаничка на това образователно заведение и е имала подробна карта на постройката, която е употребила при подготовката на закононарушението.

Стрелбата е осъществена от две полуавтоматични пушки вид АР-15 и револвер. Според формалната информация 14 минути след приемането на сигнала от незабавната работа Хейл е убита.

Шефът на полицията Джон Дрейк сподели на Лестър Холт, че точните претекстове на стрелеца към момента не са известни. Според него дамата е стреляла безсистемно и е " набелязала инцидентни възпитаници в учебното заведение ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР